Fotogalerie dresů
Zobrazit galerii
Mohlo by vás zajímat
Začněte rok 2024 v novém sportovním oblečení!
09. 1. 2024

Bison Sportswear - český výrobce, který vyrábí v Česku, v naprosté většině z českých materiálů, garantuje krátké dodací lhůty a profesionální kvalitu všech použitých materiálů a výrobků. Více informací ...

Archiv novinek

Baseballové-softballové dresy

Ernest Hemingway kdysi řekl: „Baseball jsou nejrychlejší šachy na světě.“ U šachů se ale člověk určitě tolik nezapotí a nezašpiní. Pořiďte si proto baseballové-softballové dresy, které vám vydrží, vypadají hezky a hlavně je snadno vyčistíte.

Jak probíhá objednávka dresů na baseball-softball? Napřed si vyberete jejich design a střih v konfigurátoru nahoře, odkud nám skrz jednoduchý formulář pošlete žádost o nezávaznou kalkulaci. My se vám pak ozveme zpátky s cenovou nabídkou a grafickým návrhem vašich dresů. Podrobnější informace o dresech najdete níže.

Všechny naše dresy testujeme při plné zátěži ve špičkových evropských klubech. Díky tomu vám přinášíme baseballové-softballové dresy v profesionální kvalitě, které jsou zároveň dostupné i pro amatéry. Všechny švy na dresech jsou prošívané speciální dvoujádrovou nití.

Materiály baseballových-softballových dresů

Dresy na baseball-softball vyrábíme ve třech střizích ze speciálních materiálů vyvinutých pro tento sport. Tyto materiály jsou používány k výrobě baseballových dresů v Evropě i pro nejprestižnější baseballovou ligu – zámořskou MLB:

  • Mash (dírkovaný)
  • Elite (hladký)
  • Heavy PRO (hladký)

Materiál Mash (dírkovaný) poskytne díky jemné perforaci vašemu baseballovému dresu lehkost a vzdušnost. Tyto vlastnosti oceníte především v letním období, kdy vám tento materiál zajistí maximální komfort při nošení a zároveň splňuje všechny požadavky na funkčnost a odolnost. Samozřejmostí je možnost kompletního potisku technologií sublimačního tisku.

Díky jemné struktuře materiálu Elite (hladký) obzvlášť vynikne sublimační potisk vašich baseballových dresů. I přes svoji jemnost tento materiál poskytne baseballovým dresům nezbytnou pevnost a odolnost.

Mimořádně pohodlný materiál Heavy PRO (hladký) je kompromisem mezi vlastnostmi materiálů Mash a Elite. Jemná struktura a hladký povrch bez perforace vám poskytnou pocit lehkosti a vzdušnosti, ať už budete v poli, nebo na pálce.

Baseballové kalhoty

Kalhoty pro Baseball-Softball jsou vyvzorované na základě našich dlouholetých zkušeností, za přípomínek profesionálních baseballových klubů a hráčů. Použitý materiál, polyesterové vlákno, je české výroby.
Materiál vyniká tvarovou stálostí, je velice odolný a zároveň průžný. Díky těmto vlastnostem zaručuje maximální komfort při nošení. Ke zvýšení komfortu nabízíme volbu ze dvou střihových variant – standard a zúženou slim.
Baseballové kalhoty vyrábíme v základním provedení v bílé barvě.
Exkluzivní provedení se sublimačním potiskem nabízí naprostou designovou a barevnou shodu s vašimi baseballovými dresy. Jakýkoliv motiv potisku z vašich dresů můžete mít i na baseballových kalhotách a odlišit se tak od soupeřů.

Provedení:
• Výpustkové zadní kapsy na levé i pravé straně, možnost provedení s bočními kapsami
• Prošívaná zdvojená kolena
• Poutka pro opasek
• Kvalitní zip, 2x druk

Vlastní návrh baseballových-softballových dresů

Pokud chcete baseballové-softballové dresy v originálním designu, jednoduše nám zadejte svoje požadavky v konfigurátoru nahoře (nebo přes e-mail). My pak v našem grafickém studiu zdarma vytvoříme návrh baseballových-softballových dresů přesně podle vašich představ. Samotnou výrobu dresů zahájíme až poté, co odsouhlasíte vzorky nebo tiskové náhledy. Tuto možnost určitě využijete i v případě, že potřebujete nahradit zničené nebo ztracené baseballové-softballové dresy novými dresy ve shodném designu.

Jak objednat baseballový-softballový dres?

Objednávku baseballových-softballových dresů zahajte v našem konfigurátoru nahoře. V něm zadáte požadovanou barevnost, střih, typ límců, počet kusů a další základní parametry objednávky. To všechno nám pak pošlete a my se vám ozveme zpátky s nezávaznou kalkulací vaší objednávky (včetně grafického návrhu vašich dresů).

Poté, co spolu doladíme detaily objednávky, se pustíme do výroby vašich nových dresů na baseball-softball. Přehledné info o celém procesu najdete v sekci průběh objednávky, podrobnosti o parametrech dresů zase v ceníku a velikostních tabulkách.

Přihlaste se k odběru zpráv o novinkách a akčních nabídkách
Zanechte nám zprávu, rádi Vám odpovíme.
Informace o zpracování osobních dat
BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu