Obchodní podmínky

1. Všeobecné ujednání:

Tyto obchodní podmínky vymezují pravidla při odebírání všech produktů společnosti Bison Sportswear, s.r.o. (dále jen dodavatele) a jsou závazné pro veškerý obchodní proces s dodavatelem.

2. Objednávky, uzavírání kupních smluv, ochrana osobních dat:

2.1 – Objednávka

Objednávka je právní úkon objednavatele, jedná se o návrh kupní smlouvy. Odesláním objednávky kupující potvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a souhlasí s nimi. Všechny přijaté objednávky jsou považovány za závazné. Podle § 53, odst.7 občanského zákoníku má kupující právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. Toto ustanovení se nevztahuje na dodávky zboží upraveného podle přání kupujícího (sada dresů potištěných jménem, logem,…). Nevztahuje se také na zboží, kde výměna není možná z hygienických důvodů.

2.2 – Průběh objednávky

Objednávky můžete podat následujícími způsoby:

  1. Prostřednictvím objednávkového systému dodavatele na internetové adrese www.bison.cz.
  2. E-mailem na adresu bison@bison.cz.
  3. Telefonicky na některý z uvedených kontaktů.
  4. Pomocí Skype.

Před odesláním finální objednávky Vám zašleme grafický návrh k odsouhlasení. Finální objednávku požadujeme vyplnit ve formuláři, který najdete v horní nabídce v záložce objednávka dresů.
Termínem zařazení do výroby se rozumí datum, ve kterém Vám emailem potvrdíme zařazení zakázky do výroby, na základě Vámi odeslané objednávky. Minimální množství pro objednání je 5ks (toto omezení neplatí v případě výroby celých sad, kde samozřejmě může být např. 1ks brankářského dresu). Více informací o průběhu objednávky.

2.3 – Ochrana osobních dat

Odesláním poptávky a objednávky objednavatel vydává souhlas s používáním osobních dat. Zpracováváme tyto osobní údaje ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytujeme je třetím osobám, s výjimkou dopravců, kterým jsou předávány pouze v nezbytném rozsahu.

Souhlas udělujete společnosti:
Bison Sportswear, s.r.o., se sídlem č.p. 115, 664 54 Nesvačilka, IČ: 29296897, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 72074.

Zaslané kontaktní údaje zpracováváme za účelem vyřízení poptávky a objednávky.
E-mail zpracováváme také za účelem zasílání našich novinek. Informační e-maily budeme zasílat 2x až 3x ročně po dobu 3 let. Po uplynutí této doby se Vás na Váš souhlas zeptáme znovu. Když nám pak svůj další zájem nepotvrdíte, Vaši adresu prostě vymažeme.

Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat. Stačí napsat e-mail na adresu: team-servis@bison.cz

3. Platební podmínky:

Platby za objednané zboží firmy Bison Sportswear je možno provádět následujícími způsoby:

  1. Na dobírku poštovnímu doručovateli.
  2. Převodem na účet dodavatele (zboží bude expedováno až po připsání částky na účet).
  3. Fakturou s dohodnutou lhůtou splatnosti (při opakované objednávce nebo dlouhodobější spolupráci).

V ceně zboží nejsou zahrnuty přepravní náklady.

4. Dodací podmínky:

Orientační dodací lhůta na objednávky je 2 – 4 týdny po odsouhlasení korektůry a následně zaslané objednávce dle našeho objednávkového formuláře. Termínem zařazení do výroby se rozumí datum, ve kterém Vám emailem potvrdíme zařazení zakázky do výroby, na základě Vámi odeslané objednávky. Přesná dodací lhůta je závislá na aktuální situaci ve výrobě. O aktuální situaci ve výrobě se informujte na uvedených kontaktech. Je možné, po předchozí dohodě, zvolit expresní dodávku v závislosti na aktuálním množství zakázek. Objednané zboží od firmy Bison je možné dodávat následujícími způsoby:

  1. Osobní odběr v sídle firmy.
  2. Poštou – obchodní balík.
  3. Poštovním kurýrem.
  4. Přepravní společností.

5. Ostatní ujednání:

Veškerá loga i designy výrobní řady Bison jsou majetkem firmy Bison a je zakázáno jakékoliv jejich používání či rozšiřování bez svolení firmy Bison.
Jméno “BISON” je registrovaná obchodní značka a jejich vlastníkem je firma BISON.
Firma BISON si vyhrazuje právo jakékoliv změny bez předchozího upozornění. Platnost těchto podmínek automaticky ruší vydání podmínek nových.


Přihlaste se k odběru zpráv o novinkách a akčních nabídkách
Zanechte nám zprávu, rádi Vám odpovíme.
Informace o zpracování osobních dat
BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu