Moderní, designové sportovní oblečení v roce 2020.

Vážení zákazníci,
rok uběhl jako voda a jsme spolu na startu toho nového, s magickým číslem 2020.

Jako každý rok, také letos se připravujeme vydat ze sebe to nejlepší, abychom splnili náročné požadavky, které sebou přináší dnešní doba, ve které obstojí jen ti nejlepší.
Máme za sebou mnoho let práce a zkušeností, přesto je pro nás každý začátek dalšího roku velkou výzvou. Stojíme znovu na pomyslné startovní čáře, připraveni pomoci vám, našim zákazníkům, zaujmout a odlišit se od ostatních.

Vývoj a výroba sportovních dresů a týmového oblečení je nikdy nekončící proces, který nás baví. Hledáme nové, zajímavé produkty, využíváme nové technologické možnosti, vyhledáváme nové, lepší materiály, zdokonalujeme střihy.
Než se námi vybraný materiál, nebo nově vyvzorovaný střih dostane k vám, prověřujeme jeho vlastnosti a chování za náročných podmínek v profesionálních sportovních klubech. Teprve potom ho zařadíme do našeho sortimentu.

Neustále se vyvíjející technologie výroby nabízejí stále více možností v grafickém provedení dresů a sportovního oblečení. Tak proč je nevyužít?
Nemusíte mít žádné obavy ze zadání přípravy grafiky a výroby. Není to vůbec složité a rádi vám poradíme.

Přečtěte si podrobnosti k průběhu objednávky dresů a týmového oblečení.
Zjednodušeně řečeno, návrh designu vašeho sportovního oblečení si můžete sami připravit v konfigurátoru, nebo si vybrat z atraktivních, předpřipravených designů. Stačí si vybrat sport a můžete začít.
Naši grafici potom návrh vašich dresů dokončí a připraví jeho finální podobu k odsouhlasení. Teprve po vašem odsouhlasení zadáme zakázku do výroby.

Příprava grafického návrhu našimi profesinálními grafiky je zcela zdarma! Nezaplatíte nic navíc!

Ať už se jedná o grafiku, střihové provedení, použitý materiál nebo sublimační tisk, za vším, co opustí naši výrobu si stojíme.

Můžete využívat nejvyšší kvalitu sportovního oblečení Bison Sportswear.

Pokud vás to zajímá, přečtěte si více o technologii sublimačního tisku na dresy a sportovní oblečení.

Nebo nás rovnou kontaktujte, rádi odpovíme na veškeré vaše dotazy.

BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu