Dresy a týmové oblečení pro hasiče – kvalitní a originální.

Zima už pomalu končí a je čas zahájit přípravu na další sezónu hasičského sportu. Jak jinak ji začít, než přípravou sportovního vybavení a oblečení. Protože teploty přece jenom ještě nejsou pro venkovní přípravu ideální, je důležité použít kvalitní oblečení, které si poradí s každým počasím.

Nejdůležitějším faktorem každého sportovního oblečení je hlavně kvalita použitého materiálu, který dokáže udržet tělu komfortní teplotu při sportovním výkonu. S tím souvisí také propracované střihové provedení, které zajistí, že vám oblečení přesně sedí na těle a přitom vás nijak vás neomezuje v pohybu.
Ačkoliv to na první pohled tak nevypadá, není tak jednoduché tyhle zásadní požadavky splnit.
Stále častěji se na nás obrací hasičské týmy, které podlehly na první pohled lákavé nabídce sportovního oblečení a výsledkem je velké zklamání nad kvalitou materiálu a střihů. To se vám u nás opravdu nestane.

Bison Sportswear patří ke zkušeným, českým výrobcům, který má s výrobou sportovního oblečení pro hasiče dlouholeté zkušenosti.

Jako jedni z prvních jsme se začali věnovat výrobě oblečení pro hasičský sport. Máme dlouholeté zkušenosti, které nám dávají výhodu proti ostatním výrobcům. Na naše materiály a střihy se můžete 100% spolehnout.

Všechny naše hasičské dresy a týmové oblečení je ověřené a vyzkoušené v praxi.

Designové sportovní oblečení pro hasiče, to už dnes dávno nejsou jenom hasičské dresy.
Naši zákazníci běžně požadují přípravu komplexní nabídky jednotného týmového vybavení a oblečení, která zohledňuje specifické požadavky každého hasičského týmu, nebo celého hasičského sboru.
Každý produkt má trošku odlišný design, ale dohromady utvářejí jeden celek, podle kterého bude každý tým rozeznatelný na první pohled.

Prohlédněte si fotogalerii hasičských týmů v dresech z výroby Bison Sporswear.
Podívejte se také na hlavní důvody, proč naše sportovní oblečení a dresy už 20 let oblékají profesionální sportovci i amatéři.

Vyberte si z naší nabídky dresů pro hasičský sport.

Neváhejte nás kontaktovat. Rádi připravíme jednotný a originální designový styl sportovního oblečení pro váš sbor.

BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu