Dresy pro americký fotbal – pevné a odolné, přesto atraktivní.

Hráči a hráčky amerického fotbalu potřebují pořádnou dávku vytrvalosti a úpornosti, čemuž musejí odpovídat i pevné a odolné dresy.  Naše dresy a kalhoty na americký fotbal vydrží i zápas s tím nejurputnějším soupeřem, a navíc vám poskytnou náležité pohodlí při hře.

Inovativní řešení střihů našich dresů přispělo k jejich oblíbě nejen na našem trhu, ale také v zahraničí, kde naše dresy používají profesionální kluby amerického fotbalu. Dresy jsou přizpůsobeny nejmoderněnjším trendům, mají originální řešení střihů, fixace a délky rukávů. Aktuálním trendům odpovídá i zakončení zadního dílu dresu, bočního panelu dresu a spojení předního a bočního dílu dresu.

Z důvodu větší odolnosti všechny švy dvakrát prošíváme speciálním stehem a používáme k tomu dvoujádrové nitě.

Prohlédněte si aktuální přehled produktů pro americký fotbal z dílny Bison Sportswear.

 

Při výrobě dresů na americký fotbal používáme originální materiály zhotovené speciálně pro tento sport, díky kterým dosahujeme kvality shodné s dresy ze zámoří. Tyto materiály zajišťují odolnost, pružnost a maximální pohodlí pro hráče.

 

 

 

Jako jedni z mála vyrábíme také kalhoty na americký fotbal. Také tady se zaměřujeme hlavně na kvaĺitu a odolnost, která je u amerického fotbalu základním předpokladem k tomu, aby naše oblečení vydrželo….
Kalhoty na americký fotbal vyrábíme ve speciálním střihu, který hráčům poskytuje pocit naprosté volnosti. Šijeme ze 100% polyesteru, který je lehký, pružný, prodyšný a mimořádně pevný. Všechny švy dvakrát prošíváme speciálním stehem a používáme k tomu dvoujádrové nitě. Široká guma v pase v kombinaci s opaskem umožňuje dokonalou fixaci kalhot, a tím i pohodlí hráče při pohybu.

Podívejte se do fotogalerie, jak vypadají dresy na americký fotbal z dílny Bison Sportswear. Svoje vlastní získáte jednoduše. Začněte výběrem jejich střihu a barevnosti v našem konfigurátoru dresů na americký fotbal. Nebo si můžete vybrat některý z předpřipravených designů.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám kdykoliv poradíme.

BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu