2021 – sport se nám vrátí, připravte se.

Vážení naši zákazníci, příznivci, sportovci, milovníci sportu,

máme za sebou těžký rok 2020, který přinesl velké změny pro nás všechny, a to nejen na poli sportu.

Uplynulý rok byl pravděpodobně ten nejnáročnější v naší dlouhé historii. Pro všechny sportovce, kluby, oddíly, sportovní svazy a školy přinesl komplikace a problémy, které jsme doposud nepoznali. S jeho následky se všichni budeme potýkat ještě dlouhou dobu.

Zákazy sportování, jejich uvolňování a opětovné zavádění ovlivnily sportovní dění jak ve světě, tak také u nás. Bohužel to patrně ovlivní nejvíce tu nejmladší generaci, která, mimo jiné, ztrácí sportovní návyky. Ty jsou pro ně důležité a celý rok je velice dlouhé období.

Tato situace samozřejmě ovlivnila také Bison Sportswear, firmu, která je se sportem neodmyslitelně spojena. Přes všechny problémy a turbulence se nám ji podařilo zvládnout také díky vám, našim věrným zákazníkům.

Děkujeme všem za podporu! Věřte, že pro nás byla, je a vždycky bude motivací k další práci a rozvoji.

Věřme, že rok 2021 přinese postupný návrat k normálu jak v životě, tak také ve sportu, který k němu neodmyslitelně patří.

Štěstí přeje připraveným!

Toto motto platí jak v životě, tak ve sportu. Proto jsme připraveni plnit požadavky vás, našich zákazníků a nabízet tu nejvyšší kvalitu a nejlepší servis.

Vývoj a výroba sportovních dresů a týmového oblečení je nikdy nekončící proces, který nás baví. Hledáme nové, zajímavé produkty, využíváme nové technologické možnosti, vyhledáváme nové, lepší materiály, zdokonalujeme střihy.
Než se námi vybraný materiál, nebo nově vyvzorovaný střih dostane k vám, prověřujeme jeho vlastnosti a chování za náročných podmínek v profesionálních klubech. Teprve potom ho zařadíme do našeho sortimentu.

Neváhejte a připravte se na návrat ke sportu včas!

V naší nabidce najdete dresy, sportovní oblečení a týmové vybavení pro všechny sporty.

ORIGINÁLNÍ TÝMOVÉ OBLEČENÍ – DOKONALÁ PREZENTACE KLUBU.

Připravíme pro vás originální grafický styl, který bude možné použít na celém sortimentu sportovního oblečení pro váš klub.
Můžeme pro vás ve zvoleném designu připravit – dresy, týmové soupravy, mikiny, softshell bundy, polokošile, ručníky, vaky, minidresíky, šály a další. Přesvědčte se sami na našem webu, na stránce týmového vybavení.

KVALITNÍ TEXTILNÍ OCHRANNÁ ROUŠKA ČESKÉ VÝROBY.

Součástí objednávky pro váš klub mohou být také kvalitní, textilní ochranné roušky z naší výroby. Nabízíme výběr z několika variant, materiálů a designů. Kvalitní materiál i provedení – OEKO-TEX CERTIFIKACE.
Nabízíme možnost sublimačního potisku vnější vrstvy roušek vlastním designem, sjednoceným s vašimi dresy nebo oblečením!

Přečtěte si recenze spokojených zákazníků Bison Sportswear.

Zjistěte, proč si nechat vyrobit svoje dresy a týmové oblečení právě u Bison Sportswear?

Pokud vás to zajímá, zjistěte více o technologii sublimačního tisku na dresy a sportovní oblečení.

Nebo nás rovnou kontaktujte, rádi odpovíme na veškeré vaše dotazy.


BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu