Fotbalové dresy od českého výrobce.

Právě teď přichází ten správný čas myslet na zadání výroby fotbalových dresů.

Mezi nejdůležitější starosti zástupců fotbalových klubů patří včasné objednání nových dresů a týmového oblečení, které bude důstojně reprezentovat jejich klub. Zajímavý design, který zaujme a zároveň bude navazovat na dlouholetou tradici fotbalového klubu, to je někdy oříšek.

Ruku v ruce s tímto požadavkem, musí také fotbalové dresy, trenýrky, štulpny, týmové soupravy a další týmové vybavení, splňovat vysoké nároky na kvalitu materiálu a provedení.

Řešením je obrátit se na profesionály, kteří mají dlouholeté zkušenosti s výrobou fotbalových dresů a jsou zárukou toho, že všechno proběhne bez problémů, ke spokojenosti všech stran.

Bison Sportswear je jedním z nich.

Pokud nechcete na hřišti vypadat jako všichni ostatní a rádi byste zaujali svým originálním oblečení, jste u Bison Sportswear správně!
Naší specialitou je především zakázková výroba sportovního oblečení s originálními designy. Nevyrábíme velké série unifikovaných designů, ale každý klub se dresy od nás je unikátní. Nechte se inspirovat grafickými náhledy fotbalových designů, které můžeme upravit podle individuálních požadavků.


Jsme český výrobce s dlouholetými zkušenostmi ve výrobě fotbalových dresů a sportovního oblečení. Naší specialitou je především zakázková výroba produktů s originálními designy. Naše dresy vyrábíme výhradně v ČR a důsledně dbáme na kvalitu, což nás odlišuje od masové produkce.
Používáme materiály od českých dodavatelů, u kterých jsme schopni garantovat maximální kvalitu a hygienickou nezávadnost.

Prohlédněte si naši nabídku fotbalových dresů.
Naše dresy používají jak profesionální kluby, tak také amatéři, kteří mají možnosti využívat profesionální kvalitu za rozumnou cenu.

Nahlédněte také do výrobních prostor Bison Sportswear, s.r.o. Prohlédněte si fotogalerii, nebo rovnou krátké video z naší výrobní haly.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme a připravíme nabídku pro váš klub.

BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu