INFORMACE

Dres je vyráběn ve dvou provedeních střihu – PÁNSKÝ (klasik nebo raglán) a DÁMSKÝ (klasik a nebo raglán anatomicky přizpůsoben ženskému tělu). Můžete vybírat z nových, atraktivně upravených střihů. Můžete si zvolit typ límce, písma a čísel dle přání. Dresy je možno vyrábět z materiálu dle výběru viz informace materiály. Velikost určite dle naší size tables. Cena dresu v základním provedení je 350,- Kč bez DPH. Kompletní ceník pro fotbalový sortiment najdete tady.

VLASTNÍ NÁVRH

Pokud si nevyberete žádný model dresu z naší nabídky, nebo požadujete dresy v originálním designu,můžeme v našem grafickém studiu společně s vámi vytvořit dresy podle vašich představ. Samostatná výroba se vždy uskuteční až po odsouhlasení vzorků nebo tiskových náhledů.V případě ztráty nebo zničení vašich současných dresů vám rádi zkompletujeme neúplné sady zhotovením podobných dresů tak,abyste i nadále mohli tyto dresy používat.

BAREVNOST

Nemůžete se rozhodnout jakou barvu dresu či trenýrek zvolit..? Pro inspiraci můžete použít níže uvedený odkaz kde najdete seznam použitelných Pantone barev. Zobrazení barev na Vašem monitoru je však pouze orientační (závisí na zkalibrování vašeho monitoru) a nemusí se shodovat se skutečnými barvami Pantone. Vzorník here.

Photogallery of jerseys
Show gallery
Could interest you
Textile protective face mask from producer.
01. 4. 2020

Bison Sportswear, Czech producer of sport jerseys, is coming with offer quality, textile protective mask, made from 100% Cotton. We react on the current situation on the market, with a lack of quality protective face masks for repeatedly using. More information...

News archive
Subscribe for getting news
Please feel free to leave message to us, we will be pleased to answer.
Information about processing of personal data
BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu