Baseballové kalhoty pro náročné.

Baseball – krásný a noblesní sport, který klade vysoké nároky na použité sportovní oblečení.
Musí být elegantní, aby v něm hráči vypadali skvěle po celý zápas. Praktické, aby se v něm cítili dobře a mohli se soustředit pouze na svůj výkon.

Tyhle podmínky již dlouhou dobu více než splňují baseballové–softballové dresy z výroby Bison Sportswear.

Nyní jsme rozšířili náš sortiment o jedinečné, BASEBALLOVÉ KALHOTY, které můžete mít, díky sublimačnímu tisku, dokonale sladěné s vašimi baseballovými dresy.

Kalhoty pro Baseball-Softball jsou vyvzorované na základě našich dlouholetých zkušeností, za připomínek profesionálních baseballových klubů a hráčů. Použitý, kvalitní materiál – polyesterové vlákno, je české výroby.
Materiál vyniká tvarovou stálostí, je velice odolný a zároveň pružný. Díky těmto vlastnostem zaručuje maximální komfort při nošení. Ke zvýšení komfortu nabízíme volbu ze dvou střihových variant – standard a zúženou slim.
Baseballové kalhoty vyrábíme v základním provedení v bílé barvě.
Exkluzivní provedení se sublimačním potiskem nabízí naprostou designovou a barevnou shodu s vašimi dresy. Jakýkoliv motiv potisku z vašich baseballových-softballových dresů můžete mít i na baseballových kalhotách a odlišit se tak od soupeřů.

Provedení baseballových kalhot:
Výpustkové zadní kapsy na levé i pravé straně
Prošívaná zdvojená kolena
Poutka pro opasek
Kvalitní zip, 2x druk

Přečtěte si více o naši nabídce pro baseball-softball.

Pro inspiraci si také můžete prohlédnout naši galerii grafiky, fotogalerii dresů, nebo nahlédnout do fotogalerie týmů v baseballových dresech Bison Sportswear.

Nebo nás rovnou kontaktujte, rádi vám poradíme.

BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu