Originální, nezaměnitelná grafika na sportovním oblečení jednoduše a rychle.

Neustále se vyvíjející technologie výroby nabízejí stále více možností v grafickém provedení dresů a sportovního oblečení. Tak proč je nevyužít?

Příprava grafického návrhu dresů, sportovního oblečení a vybavení je jednodušší, než by jste čekali. Nemusíte mít obavy ze zadání přípravy grafiky. Není to vůbec složité a navíc jsme připraveni vám kdykoliv poradit.

Příprava grafického návrhu našimi profesinálními grafiky je zcela zdarma! Nezaplatíte nic navíc!

Design oblečení si můžete sami připravit v konfigurátoru, nebo si vybrat z atraktivních, předpřipravených designů. Stačí si vybrat sport a můžete začít.

Pokud si nevíte rady, stačí nás kdykoliv kontaktovat, rádi vám poradíme. 

Můžete nám také poslat váš připravený návrh dresů nebo sportovního oblečení, který naši grafici podle potřeby více či méně dokončí, odborně zpracují a ve spolupráci s vámi připraví pro výrobu.

Stačí například nakreslit si vaši představu na papír, ten naskenovat a zaslat nám ho e-mailem.
Popis celého procesu od zadání první poptávky až po expedici vašich nových dresů najdete v průběhu objednávky dresů a sportovního oblečení.

 

ORIGINÁLNÍ OBLEČENÍ – DOKONALÁ PREZENTACE KLUBU.

Naší specialitou je především zakázková výroba produktů s originálními designy. Nevyrábíme velké série unifikovaných designů, ale každý zákazník s oblečením od nás je unikátní.
Jsme schopni připravit originální grafický styl, který je možné použít na široký sortiment sportovního oblečení a vybavení.
Kromě dresů pro vás můžeme ve vašem originálním, nezaměnitelném designu připravit – trička, polokošile, týmové soupravy, mikiny, softshell bundy, ručníky, vaky, minidresíky, čelenky, šály a další.

Přesvědčte se sami na stránce týmového oblečení.

BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu