E-sport – jediný sport, při kterém vás proti virům ochrání FIREWALL vašeho počítače!

Buďte on-line – hrejte v bezpečí!

Kvalitní oblečení, ve kterém se budete cítit pohodlně a uvolněně. To jsou dresy pro E-sport z výroby Bison Sportswear. Efektní a originální design, kvalitní materiály a propracované střihové provedení.

Dresy pro E-sport, ve kterých se budete cítit v pohodě, ať už budete hrát jakkoliv dlouho.

Zároveň je naprostou samozřejmostí efektní a originální design, připravený na míru, podle kterého na první pohled rozeznáte nejlepší TOP týmy.

Dresy a týmové vybavení pro e-sport využijete nejen při progamingových turnajích ale i při běžném nošení. Všechny dresy pro e-sport vyrábíme v České republice, díky čemuž ručíme za jejich kvalitní provedení a hygienickou nezávadnost užitých materiálů.

Popularita e-sportu se pohybuje na úrovni současných sportů a stále roste. Hráči e-sportu a jejich fanoušci tvoří neustále se zvyšující skupinu našich zákazníků.
Mezi jejich požadavky patří nejen dresy, ale také další týmové oblečení a vybavení, které jsme schopni připravit v jednotném, sladěném designu. Nebojí se ukázat, že jsou součástí týmu i když zrovna nehrají.

Jak získat vlastní návrh designu dresu na e-sport?
Chcete pro svůj progamerský tým naprosto jedinečný a nezaměnitelný dres? V našem grafickém studiu na základě vašich požadavků navrhneme dresy přesně podle vašich představ. Grafický návrh vytvoříme zdarma a dresy začneme vyrábět teprve až odsouhlasíte vzorky nebo tiskové náhledy.

Jak objednat dres na e-sport?
Jednoduše si zvolte podobu svých dresů v konfigurátoru dresů na e-sport. Zde také zadáte své další požadavky (jako jejich počet, střih nebo vzhled písma) a vše nám odešlete pomocí jednoduchého formuláře. My vám pak zpátky pošleme nezávaznou kalkulaci a vyladěný návrh grafiky.

Pokud si něčím nejste jistí, podívejte se do sekce častých dotazů nebo se nám rovnou ozvěte.

BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu