Cyklistické oblečení Bison Sportswear.

Ať už jezdíte profesionálně, nebo jen občas šlápnete do pedálů pro radost, je dobré mít na sobě něco, co vám zajistí pohodlí a co vám bude slušet.
Cyklistické dresy, kalhoty a další oblečení ve vlastním designu je dnes již samozřejmostí. Také vyběr kvalitních materiálů a precizní výroba je nezbytnou součástí procesu, na jehož konci je spokojený biker 🙂

Rádi byste měli cyklistické oblečení ve svém designu, ale nevíte si rady, jak začít? Nelamte si s tím hlavu a nechte to na nás. Poradíme vám jak s přípravou designu, tak také s výběrem materiálu a střihu, tak se nebojte nás kontaktovat a můžeme začít….

Jak naše hotové cyklistické dresy vapadají můžete omrknout ve fotogalerii vyrobených dresů.

Kde si můžete naše cyklistické oblečení prohlédnout naživo?
Samozřejmě v naší vzorkovně v Nesvačilce, cca 20 km od Brna. Právě tam máte možnost si naše cyklistické produkty, ošahat,vyzkoušet a také si nechat poradit.

Během letních měsíců navštívíme s našim propagačním stánkem celou řadu zajímavých sportovních akcí, cyklistické závody nevyjímaje. Tam máte také možnost vidět naše produkty. Jsme rádi, že se tam často potkáváme s našimi stálými zákazníky 🙂

Sledujte naš blog , facebook a instagram, budeme vás včas informovat, kde nás najdete.

Mrkněte na předpřipravené cyklistické designy, nebo si připravte svůj design sami v konfigurátoru.

BISON SPORTSWEAR
Hlavní menu